Rezervácia
Gastronómia Gastronómia Gastronómia Gastronómia

Gastronómia

Poctivé tradičné jedlá aj špeciality

Hotelová reštaurácia

Štýlová reštaurácia s letnou terasou Vás prekvapí svojim prostredím a ponukou rôznych jedál, kde kladieme dôraz na klasickú domácu chutnú kuchyňu ako od mamičky.

Otváracie hodiny:
Zimná sezóna (1.9. -15.4.)
Po- Pia: 8:00 - 20:00, So-Ne: 8:00 - 23:00

Letná sezóna (16.4. -1.9.)
Po- Pia: 8:00 - 22:00, So-Ne: 8:00 - 24:00
 

Nostalgický návrat do minulosti

Jedinečná raňajkáreň

Všetkých hotelových hostí pozývame na čerstvé a chutné raňajky do našej raňajkárne, ktorej interiér vám pripomenie časy minulé. Vintage štýl jedálenského nábytku v kombinácii so svetlým a tmavým patinovaným drevom poteší nielen oko, ale aj dušu. Želáme vám dobrú chuť.

Hotelových hostí pozývame do raňajkárne každý deň od 8:00 do 10:00 hod.

Bowlingový bar

Kurníkšopa pub

Ak máte chuť na posedenie pri dobrom drinku  a popri tom nepohrdnete trochou športu, navštívte náš výnimočný Kurikšopa pub. Nájdete tu dve bowlingové dráhy a určite vás očarí aj nezvyčajný interiér priestoru, ktorý je zároveň malou muzeálnou expozíciou dôb dávno minulých.

Otváracie hodiny:
Po - Ne: 10:00 - 21:00

Vyskúšajte miestne špeciality

Tradičný a voňavý

Osrbliansky Stromník a Drevník

Tradícia prípravy tohto druhu koláča siaha ďaleko do minulosti. Priraďuje sa do rodiny Trdelníkov, pričom každá krajina má na svoje cesto originálnu prípravu. Spoločná je avšak príprava na trdle nad ohňom alebo žeravím uhlím. Na Slovensku zastupuje túto tradíciu Trdelník, ktorý sa pripravuje z kysnutého cesta.
Na Slovensku sme sa rozhodli doplniť túto rodinu skvelých koláčov o druh, ktorý sa pripravuje v rôznych variáciách. U nás sme ten náš tradičný Osrbliansky Stromník alebo Osrbliansky Drevník trochu pozmenili a vylepšili. Jediné miesto, kde bude tento úžasný koláč k mániu na celom Slovensku je – len a len tu u nás, na hoteli.
 

Gastronómia
Galéria